Προϊόντα

Συσκευές Σύλληψης Ιπταμένων


 

Οι ηλεκτρικές φωτεινές εντομοπαγίδες χρησιμεύουν στον αποτελεσματικό έλεγχο ιπτάμενων εντόμων (μύγες, κουνούπια, σκνίπες). Οι παγίδες διαθέτουν λυχνίες εκπομπής υπεριώδους ακτινοβολίας. Τα έντομα ελκύονται έντονα από το φως, εισέρχονται στο χώρο της παγίδας και συλλαμβάνονται σε κολλητική επιφάνεια που βρίσκεται εσωτερικά.

Οι παγίδες πλοιρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας (CE Approval). Διαθέτουν σύστημα προστασίας θρυμματισμού λαμπτήρων και προστασία από την υγρασία και τη σκόνη (IP Rating).

Η επιλογή του αριθμού και του τύπου των παγίδων πραγματοπιείται έπειτα από επιθεώρηση και έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Απωθητικά


Απωθητικό κατοικίδιων ζώων (σκύλοι, γάτες) και φιδιών, σαυρών & άλλων ερπετών. Έχει δράση προληπτική, δηλαδή εμποδίζει την είσοδο τους σε ένα χώρο καθώς και κατασταλτική γιατί απομακρύνει αυτά που ήδη βρίσκονται στο χώρο.

Δεν ξεπλένεται από τη βροχή.

Διάρκεια μέχρι 6 μήνες.

Κατάλληλο για εφαρμογή γύρω από δέντρα, κολόνες, μέσα σε γλάστρες, κατά μήκος τοίχων, πεζοδρομιών, κήπων και σε άλλους χώρους.

Ιδανικό για χρήση σε επίπεδες επιφάνειες ή όπου υπάρχει υγρασία.

Αεροκουρτίνες


Οι αεροκουρτίνες χρησιμοποιούνται συχνά σε χώρους επεξεργασίας και αποθήκευσης τροφίμων, όπως βιομηχανίες, super market, αρτοποιεία κλπ. Οι συσκευές παράγουν ένα κάθετο ρεύμα αέρα και αποτρέπουν την είσοδο ιπταμένων εντόμων (μύγες, κουνούπια) στο εσωτερικό.

Επιπλέον, οι αεροκουρτίνες δημιουργούν έναν φραγμό στη σκόνη, τις οσμές και περιορίζουν τις απώλειες ενέργειας από το συχνό άνοιγμα θυρών.

Οι συσκευές διακρίνονται σε διάφορους τύπους. Η επιλογή εξαρτάται από τις διαστάσεις της εισόδου και το είδος του αέρα που παράγεται (θερμός, κρύος).

Απωθητικά Μέσα για Περιστέρια


             

Αποθαρρύνουν τα πτηνά από τη χρήση των επιφανειών.

Δίχτυα

Τα ειδικά δίχτυα αποτελούνται από πολυμερή υλικά, ανθεκτικά στην ακτινοβολία UV, την υγρασία και στην καταπόνηση από τον αέρα. Προσαρμόζονται κατάλληλα σε πολλές επιφάνειες αποτρέποντας τις επισκέψεις πτηνών.

Ακίδες

Οι ακίδες είναι μεταλλικές ή πλαστικές με στρογγυλεμένα άκρα. Καλύψουν διάφορα πλάτη και τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κ.α.