Ποιοι Είμαστε

Η Sustainable Pest Control είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης παρασίτων με έδρα τo Κορωπί και  υποκατάστημα στην Αθήνα.

Η ευέλικτη δομή μας, μας επιτρέπει να λειτουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά, παρέχοντας ασφαλείς λύσεις για τη δημόσια υγεία με την εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (Integrated Pest Management, I.P.M.) με σύγχρονη τεχνολογία και μεθόδους, σε αρμονία με το περιβάλλον για την καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών, παθογόνων μικροοργανισμών κ.α..

Η Sustainable Pest Control δραστηριοποιείται στον χώρο των Aπεντομώσεων – Aπολυμάνσεων και παρέχει γρήγορες, αποδοτικές και ποιοτικές υπηρεσίες μέσα από την εφαρμογή διαδικασιών οι οποίες στηρίζονται σε ποιοτικούς και ποσοτικούς δείκτες απόδοσης.

Η αξιοπιστία της Sustainable Pest Control βασίζεται στην παρουσία ειδικευμένων Γεωπόνων του  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Επιθεωρητών του ΕΦΕΤ που είναι συνεχώς ενημερωμένοι σε θέματα αρχών διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας.

Θεμελιώδες ζητούμενο για την επιβίωση και ανάπτυξη της εταιρείας μας, είναι η ικανοποίηση των πελατών της, καλύπτοντας άμεσα τις απαιτήσεις τους μέσα από τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η Sustainable Pest Control συμβάλλει ενεργά  στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας, προκειμένου να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες, λειτουργώντας όμως, υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης (οικονομική ανάπτυξη και βιωσιμότητα με σεβασμό στο περιβάλλον).